Патот до успехот со Павле Биков – Рафа

Среќен сум и горд на се што сум постигнал досега. Јас сум личност која сака да си поставува цели и се трудам да го остварам тоа што ме прави среќен. Верувајте во себе, бидете храбри и упорни да го остварите тоа што сте го замислиле.